Få 3 Gratis Skrotpræmie bud på din bil

Vi hjælper dig med at få den højeste skrotpræmie. Vi giver dig tre gratis og helt uforpligtende tilbud på din bil.

SKAL BILEN SKROTTES?

Har du en skrotbil? Så få en god skrotpris for den her

Ejer du en skrotbil? Det er der som udgangspunkt ikke meget ved at eje. Men det er nu ikke helt af vejen alligevel, da der stadig er en lille smule guld gemt i den. For er den ikke rustet helt væk, og er den ikke tudsegammel, kan du faktisk både få en skrotpræmie fra staten såvel som en ekstra bonus fra autoophuggeren.

Men hvordan ved du lige, hvor meget din skrotbil er værd? Det er heller ikke til at vide, før du kontakter en eller flere autoophuggere. Disse vil kunne vurdere din bil og give dig en reel pris for, hvad den er værd.

Det er meget forskelligt, hvor meget de gerne vil give for biler. Af den grund er det godt, du er landet her, da vi er her for at sikre en god skrotpris på din skrotbil. Du skal nemlig ikke snydes eller lade dig nøjes med et beløb, som er alt for lavt i forhold til, hvad din skrotbil er værd.

Vil du gerne have en god skrotpris? Så udfyld vores formular.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ
3 GRATIS SKROTPRÆMIE TILBUD

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Tilladte filformater: JPG, JPEG og PNG
(Ikke et krav)

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at have registreringsattesten, når du skrotter din bil. Du skal bare logge ind på Borger.dk og bekræfte, at bilen skal skrottes.

Start din opgave hér

Vi hjælper dig til en god pris for din skrotbil

Vil du gerne nemt og hurtigt kunne skaffe dig af med din skrotbil? Uden at skulle køre fra sted til sted for at høre om prisen? Det er, hvad vi er her for. For vi er et online samlingssted for autoophuggere i hele landet. Vi gør det muligt for ophuggerne at have et sted, hvor de nemt og hurtigt kan sende tilbud afsted på interessante skrotbiler, lige så vel som vi gør det muligt for dig at finde en autoophugger nemt og hurtigt, der også gerne vil give en god pris for din skrotbil.

Vi er så at sige bindeleddet mellem dig og autoophuggeren. Vi er uvildige og har derfor ikke nogen interesse i at opkøbe din bil. Vores mål er udelukkende at sætte dig i forbindelse med autoophuggere og omvendt.

Vi håber, det gør det interessant at benytte vores platform. Det er noget, du kan gøre helt gratis og helt uforpligtende. Det koster dig ikke noget, og du vil altid kunne sige nej til et tilbud.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Sådan får du en god pris for din skrotbil

Der er ingen grund til at forære din skrotbil væk, hvis den er mere værd end det. Det er altid godt at indhente forskellige tilbud, så du kan sammenligne og være sikker på, at prisen er god nok, og at du ikke bliver snydt.

Du får en god pris ved at benytte en platform som vores, da du med det samme bliver i stand til at kunne få et indblik i prisen for din bil og dermed, hvad der er muligt.

Du behøver kun bruge et øjeblik på at udfylde kontaktoplysninger samt de detaljer, der er nødvendige at vide for at kunne fastsætte en pris på din bil. Det er ikke sikkert, at autoophuggerne kommer med en pris lige med det samme. Nogle vil meget gerne se billeder, video eller selv komme forbi for at tage et nærmere blik på bilen. Under alle omstændigheder kommer du i kontakt med nogen, der er interesseret i at købe din bil.

Det sker inden for bare 24 timer, så du ikke behøver vente længe på nogle tilbud. Vi ved nemlig godt, at du gerne vil af med den nu og her og derfor ikke har lyst til at vente i ugevis på svar. Det ved autoophuggerne også godt.

Du får derfor den bedste pris ved at undersøge forskellige muligheder. Her undgår du at komme til at sige ja til et tilbud, der er for lavt i forhold til, hvad bilen reelt set er værd.

Få tilbud på din skrotbil fra godkendte ophuggere

Når du ejer en bil, og du ejer en skrotbil, er du forpligtet til at skille dig af med den på forsvarlig vis. Det betyder, at du også skal indtænke et hensyn til miljøet, når du skaffer dig af med den. Du må derfor kun benytte dig af autoriserede autoophuggere. Det er ikke nødvendigvis alle, der er det. Disse vil typisk ikke behandle bilen forsvarligt – og ellers vil de ofte gerne sælge den videre til Østeuropa eller Afrika. Det skal du gerne undgå, da det at sælge til en uautoriseret forhandler er ulovligt.

Vi gør vores bedste for at sikre, at alle autoophuggere her på platformen er godkendte. Det er dog ikke vores ansvar, hvem du sælger din skrotbil til. Derfor anbefaler vi, at du tjekker op på din valgte autoophugger. Det kan du gøre på borger.dk, hvor du finder en liste over godkendte ophuggere. Det tager kun et ganske kort øjeblik. Men det er et øjeblik, der sikrer dig, at alt sker under ordentlige forhold.

Vil du også gerne have skrotpræmien fra staten, skal den valgte ophugger også være godkendt. Ellers opfylder du ikke betingelserne og kan derfor ikke få udbetalt pengene.

 

Hurtig og nem hjælp til at komme af med din skrotbil

Det er ikke kun en god pris, du kan få for din skrotbil ved at benytte os. For du kan også få hjælp til alt det praktiske. Ønsker du ikke selv at afmelde plader, vil det være noget, som enten vi eller ophuggerne kan hjælpe dig med at gøre. Vær dog gerne opmærksom på, at ophuggeren kan finde på at tage et gebyr for det – så er det billigere selv at gøre.

Derudover tilbyder mange ophuggere også at afhente bilen, så du ikke selv behøver finde ud af, hvordan du skal transportere dig tilbage. Tjek gerne op på om de tager et gebyr for det, eller om det er en fast og gratis del af deres service i forbindelse med køb af skrotbiler.

Vi håber, at du kommer godt af med din skrotbil med hjælp fra vores platform. Det er i hvert fald ønsket. Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at rette henvendelse. Så forsøger vi at svare så godt som muligt, så du kan være helt tryg ved at overlade din skrotbil i andres hænder.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Vil du gerne af med din skrot bil? Få en god pris på den her

Har du en skrot bil, der bare ikke kan mere? Eller har du måske lige fået at vide, at den ikke kan gå igennem syn? Så kalder det på en autoophugger. Det er netop, hvad du finder her hos os. For vi er nemlig et samlingssted for autoophuggere i hele landet.

Vi er til for at hjælpe dig med at få så god en pris som muligt for din skrot bil. For selvom du måske kun ser på en metalkasse uden værdi, er der potentielt en masse værdi at hente i den for en ophugger i form af reservedele.

Det er meget forskelligt, hvad autoophuggere giver for biler. Det kan derfor godt betale sig for dig at kontakte mere end blot den lokale. For du kan potentielt gå glip af en god pose penge ved ikke at undersøge markedet først.

Så vil du gerne have en god pris for din bil? Og kunne du godt tænke dig at få hjælp til det, så du ikke skal bruge en masse tid på det? Så benyt dig gerne af vores service, der giver dig op til 3 gratis tilbud helt uforpligtende.

Vores kundeanmeldelser

Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

3 gratis tilbud på din skrot bil inden for 24 timer

Det har aldrig skadet at forhøre sig lidt omkring, når man har en vare at sælge. Sådan er det også med din skrot bil. For den kan potentielt være meget mere værd end de blot 2.200 kroner, som du kan få skattefrit fra staten.

Mange skrotbiler er mere værd end det. I hvert fald når de ikke er ved at falde fra hinanden eller er ved at ruste væk. Der kan være mange værdifulde reservedele i din bil, som er relevante og interessante for en ophugger.

Men det er selvfølgelig en forretning, der skal drives. Derfor giver de heller ikke ved dørene, hvis de kan komme fra det. Af den grund er det fornuftigt at indhente mere end 1 tilbud på din skrot bil hos den lokale autoophugger. For det giver dig mulighed for at sammenligne priserne og være sikker på, at prisen du er blevet givet, nu også er reel og god nok.

For at gøre det muligt for ophuggerne at give dig et tilbud, er du nødt til at beskrive bilen nøje med alle de detaljer, du kan finde frem. Det kan også være en god ide at vedhæfte en del billeder, da det ellers vil være svært at komme med et reelt og specifikt bud på din bil.

Det tager ikke mange øjeblikke at gøre – og inden for 24 timer modtager du op til 3 bud på din skrot bil, som du frit kan beslutte, om du ønsker at takke ja til.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Få en god pris på din skrot bil og hjælp til alt det praktiske

Det er ikke kun en god pris, du kan få for din skrot bil ved at benytte vores platform. Du kan også finde en ophugger, der kan hjælpe dig med alt det praktiske. For når du afleverer din bil til skrot, skal du afmelde den til motorregisteret samt afmelde plader og forsikring. Det er ikke noget, der er besværligt, eller tager lang tid. Men hvis du bare gerne vil aflevere din bil, få nogle penge og så ellers ikke skulle tænke mere over bilen, er det noget, du kan få en ophugger til.

Dog er det vigtigt, at du husker at bede om en kvittering, så du er sikker på, at den bliver afmeldt efter reglerne.

Det kan ligeledes være en god ide at være opmærksom på, om ophuggeren tager et gebyr for det. For det er ikke alle, der gør det – og det vil kunne spare dig for et mindre gebyr og dermed flere penge for bilen.

Har du spørgsmål omkring det, er du velkommen til at kontakte vores support.

Så enkelt er det at indhente Skrot tilbud

UX icon

Indsend informationer

Udfyld de nødvendige informationer for at få 3 bud

select icon

Du modtager skrotpræmie tilbud

Vi sender dig tre gratis bud på din bil

quote-request icon

Du vælger skrotpræmie

Du vælger frit med de tre tilbud på din bil.

Bor du på Fyn? Sjælland? I Jylland? Vi har autoophuggere i hele landet

Det skal være nemt at komme af med din bil. Det bliver det også sammen med os, da vi har samlet autoophuggere fra hele landet. Det betyder derfor, at du som udgangspunkt vil kunne finde en autoophugger eller flere, der er interesserede i at købe din bil til skrotpris.

Er der ikke en, der er lige i nærheden af dig, sender vi din forespørgsel ud til ophuggere, der er nærmest på dig. Om du ønsker at levere den, eller om de ønsker at afhente den på trods af afstand, er op til jer at finde ud af.

Vi gør vores bedste for at formidle kontakt mellem dig og autoophuggere online, så du ikke behøver køre fra sted til sted, når du gerne vil af med din skrot bil.

 

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Hvor meget kan man få for en skrot bil?

Det er meget forskelligt, hvad der er muligt at få for en skrot bil. For det afhænger meget af standen, og hvornår den er fra. Som udgangspunkt vil du være garanteret en skrotpræmie fra staten på 2.200 kroner, såfremt du lever op til betingelserne for din skrot bil.

Hvor meget en ophugger herefter ønsker at give for din bil oveni det, er helt op til, hvad ophuggeren vurderer at kunne få ud af din bil. Nogle giver et par tusinde ekstra, mens der ved andre typer af biler eller ophuggere både kan være mere eller mindre at hente.

Du finder ud af, hvor meget du kan få for din skrot bil ved at udfylde vores formular. For her vil ophuggere ud fra dine oplysninger og billeder kunne give dig et bud på, hvad den er værd. Så kan du herudfra vurdere, om du ønsker at sælge bilen, eller om du gerne vil lede lidt videre på egen hånd i håbet om et bedre bud.

Får du dog flere bud af cirka samme størrelse, er det som regel, hvad du kan gå ud fra. Vi har ikke noget med tilbuddene at gøre, da vi er uafhængige og blot er formidler af kontakt mellem køber og sælger.