Få 3 Gratis Skrotpræmie bud på din bil

Vi hjælper dig med at få den højeste skrotpræmie. Vi giver dig tre gratis og helt uforpligtende tilbud på din bil.

SKAL BILEN SKROTTES?

Skrotpræmie dieselbil – Få 3 gratis og uforpligtende tilbud!

Har du en dieselbil, der ikke kan tøffe meget længere? Og har du indset, at det eneste rigtige at gøre er at få den skrottet? Det er det også, hvis den ikke længere er forsvarlig at køre i, eller ikke længere kan gå igennem syn uden at skulle have lavet mere, end hvad bilen egentligt er værd.

Alle biler har en udløbsdato. Det har din desværre også. Men det betyder ikke, at du behøver give den nærmest gratis væk. For der kan være værdier at hente i den i form af reservedele. Det er værdier, som en autoophugger er interesseret i.

Men hvor meget kan du så få for din bil? Netop det kan du finde ud af her på siden, da vi giver dig mulighed for at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på skrotpræmie dieselbil. Det kan godt betale sig for dig at bruge et øjeblik på, da der er stor forskel på, hvor meget du kan få hos de enkelte ophuggere. Vil du derfor gerne undgå at blive snydt eller sige ja til for lidt, kan du med fordel gøre brug af vores service og platform.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ
3 GRATIS SKROTPRÆMIE TILBUD

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Tilladte filformater: JPG, JPEG og PNG

Start din opgave hér

Få den bedste skrotpræmie på din dieselbil inden for 24 timer

Der var engang, hvor man selv skulle køre ned til ophuggeren for at få en vurdering af sin bil. Men det er ikke længere nødvendigt. For det er nu muligt at få en vurdering online. Det kræver kun, at du udfylder formularen nedenfor med fyldestgørende detaljer om din bil samt nogle billeder, der gør det muligt at vurdere den fuldstændigt.

Når du har uploadet billederne og sendt forespørgslen afsted, sender vi den i udbud hos autoophuggere i nærheden af dig. Inden for 24 timer vender de tilbage med spørgsmål eller et tilbud på skrotpræmie dieselbil, hvis de finder den interessant.

Det koster dig ikke noget, da det er en gratis service fra vores side. Det er også ganske uforpligtende. Du behøver derfor ikke takke ja til et tilbud, hvis ikke du synes, det er godt nok. Dette har du som udgangspunkt mulighed for at vurdere ud fra de andre bud, du får fra andre ophuggere.

Der er ingen grund til at nøjes med en lille pose penge, hvis du kan få lov til at få en, der er lidt sjovere og lidt større. Der er ingen garanti for det, da det kommer an på standen af din bil – men muligheden foreligger.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Skrotpræmie dieselbil – skrot din bil nemt og hurtigt med hjælp fra os

Når først beslutningen om at skrotte bilen er taget, skal det selvfølgelig også bare gøres. Så skal der ikke være en masse forhindringer eller udfordringer i vejen for at gøre det. Det bliver der heller ikke, når du bruger vores platform. For her kan du ikke kun finde en god autoophugger i nærheden af dig. Du kan også finde en autoophugger, der gerne hjælper dig med at afmelde plader, afhente bilen og alt det andet praktiske, som er nødvendigt, når bilen skal skrottes.

Forudsætningen for dette er, at du finder en ophugger, der er autoriseret og dermed godkendt. Det er nemlig en af betingelserne for, at du kan få en skrotpræmie dieselbil fra staten på de 2.200 kroner, som de giver skattefrit.

Der findes desværre ophuggere der ikke er autoriserede. Dem er du nødt til at gå udenom og ignorere tilbud fra. Det er dog ikke som udgangspunkt noget, du behøver være bekymret for gennem vores platform, da vi screener de autoophuggere, der er tilknyttet. Det er dog altid en god ide selv at tjekke, hvilket du kan gøre på listen, som du finder hos Borger.dk.

Når du finder en autoriseret autoophugger, vil vedkommende indgå i en dialog med dig om, hvorvidt du selv skal levere din bil til skrot, eller om afhentning er en del af aftalen og prisen. Mange ophuggere kommer gerne og afhenter selv. Du skal blot huske at have registreringsattesten, så den kan afmeldes korrekt.

Hvorfor finde og aflevere bilen til en autoophugger?

Når du ejer en bil, er du ansvarlig for, at den bliver bortskaffet på en miljømæssigt forsvarlig måde. Du må derfor ikke bare stille den i vejkanten eller aflevere den til en uautoriseret autoophugger. Du skal sørge for, at den bliver behandlet korrekt efterfølgende, hvilket er en sikkerhed, når du benytter en, der er autoriseret. For her er vedkommende godkendt og bliver løbende kontrolleret for, at der ikke sker forurening.

Det er en regel og lov, der er til for, at der ikke står biler og drypper olie og ruster hen i skove, vejkanter og i folks haver. Der er mange dele, der stadig kan benyttes og genanvendes. Derfor er det også den bedste og mest miljørigtige løsning, at du afleverer den til en ophugger uanset stand.

Der findes mange autoophuggere i Danmark, hvorfor du helt sikkert også vil kunne finde en i nærheden af dig. Det sørger vi i hvert fald gerne for at hjælpe dig med.

 

copenhagen icon

5000+

Bilskrotninger siden 2018

workers icon

50+

Autoophuggere og bilforhandlere i hele Danmark

agreement icon

40%

Få op til 40% mere for din bil

Sådan vurderer kunderne
3skrotpriser.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Vores kundeanmeldelser

Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Vil du gerne have en skrotpræmie dieselbil nu og her? Så udfyld formularen straks

Når du har besluttet dig for at ville af med din bil til skrot, er der ingen grund til at vente yderligere. Særligt ikke når du kan få hjælp til det af os lige nu og her. Du kan være heldig at få et tilbud på skrotpræmie dieselbil inden for 24 timer og samtidig blive tilbudt at få den hentet med det samme. Altså kan du i løbet af meget kort tid – og ved kun at skulle bruge et øjeblik her på siden – kunne komme af med din bil. Det er skrotning af bil gjort nemt, enkelt og hurtigt.

Har du nogle spørgsmål til processen, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi er her for at hjælpe dig og har medarbejdere i vores support, der sidder klar til at hjælpe dig.

Vi håber, du får en god pris for din bil, og at du kommer af med den nemt og bekvemt.

Bedstebyggepris.dk Logo

Så enkelt er det at indhente Skrot tilbud

UX icon

Indsend informationer

Udfyld de nødvendige informationer for at få 3 bud

select icon

Du modtager skrotpræmie tilbud

Vi sender dig tre gratis bud på din bil

quote-request icon

Du vælger skrotpræmie

Du vælger frit med de tre tilbud på din bil.