Få 3 Gratis Skrotpræmie bud på din bil

Vi hjælper dig med at få den højeste skrotpræmie. Vi giver dig tre gratis og helt uforpligtende tilbud på din bil.

SKAL BILEN SKROTTES?

På jagt efter den bedste skrotpris? Få 3 gratis tilbud på din bil her

Krydser du hver morgen fingre for, at bilen kan starte? Eller er den ved at være så rusten, at det ikke længere er forsvarligt at køre den? Så er det på tide at finde den bedste skrotpris på din bil. Det er netop, hvad du kan få og finde her.

Vi er et online samlingssted for autoophuggere i hele landet. Det betyder, at du uanset beliggenhed vil kunne finde en autoophugger i nærheden af dig, der gerne vil give et bud på den bedste skrotpris på din bil.

Hvor meget de gerne vil give for den er ikke til at sige på forhånd. Men autoophuggerne er hver især klar på at tage et kig på din bil og give den bedste skrotpris ud fra, hvad standen på bilen er.

Det er en gratis og uforpligtende service, som er ment til at gøre det meget nemmere at finde den bedste skrotpris på biler, der skal til skrot. Det skulle gerne spare dig for tid og besvær – og forhåbentligt give dig lidt penge på lommen.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ
3 GRATIS SKROTPRÆMIE TILBUD

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Tilladte filformater: JPG, JPEG og PNG

Start din opgave hér

Sådan får du den bedste skrotpris for din bil

Vidste du, at der er stor forskel på, hvor mange penge man kan få i skrotpris for sin bil? Og at der dermed også er en chance for, at du kan få mere for din bil end de 2.200 kroner, du er garanteret fra staten? Der er meget stor forskel fra forhandler til forhandler, når det kommer til, hvad de gerne vil give i skrotpræmie.

Derfor kan det på alle måder godt betale sig for dig at kontakte mere end én. Det er dog et stort arbejde selv at skulle ringe og skrive rundt fra forhandler til forhandler. Vil du gerne være fri for det? Eller vil du gerne finde en måde, der er nemmere at gøre det på? Så er det godt, du er landet her.

For er der noget, vi kan hjælpe dig med, så er det at finde autoophuggere, der gerne vil byde på din bil. Det skulle meget gerne sikre dig den bedste skrotpris, så du ikke bliver snydt og har lidt i lommen til den nye, du gerne vil købe.

Det kræver kun et ganske kort øjeblik for dig at finde den bedste skrotpris gennem os. For vi har gjort det nemt for dig med vores kontaktformular. Her behøver du kun udfylde dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af din bil. Herefter vil op til tre autoophuggere tage kontakt til dig.

Det er vigtigt for os at nævne, at vi er uafhængige og ikke selv driver autoophug. Vores interesse ligger derfor ikke i at købe din bil – men i at hjælpe dig med at finde den bedste skrotpris.

Lyder det godt? Og vil du gerne se, hvad du kan få for din?

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Få 3 gratis tilbud på din bil inden for 24 timer

Der er så meget at se til i en hverdag. Er det også sådan, det er for dig? Og stresser du nærmest allerede nu ved tanken om, at du skal rundt fra autoophugger til autoophugger for at forhøre dig om en god pris?

Det behøver du slet ikke. For du kan gøre det hele online.

Du behøver ikke gøre brug af den lokale, hvis ikke du synes, at vedkommendes pris er god nok – eller hvis du gerne vil tjekke, om den er reel. Det er altid godt at undersøge markedet og ikke sige ja til det første og det bedste bud med det samme.

I stedet for at skulle køre rundt fra sted til sted kan du i stedet udfylde vores formular. Heri beskriver du nøje detaljerne om din bil og udfylder dine kontaktoplysninger. Inden for bare 24 timer vil en eller flere ophuggere kontakte dig med henblik på at udforme et uforpligtende tilbud. Nogle behøver ikke flere oplysninger, mens andre måske gerne vil komme forbi for at tage et kig på den, give dig et bud og eventuelt tage den med straks efter.

Det skal gerne være nemt at sælge din bil og at få den bedste skrotpris. Det er målet med denne service.

Sælg din bil til skrot hos autoriserede autoophuggere

Der er mange autoophuggere at vælge mellem. Faktisk er der så mange, at du er nødt til at være opmærksom på, om de er autoriserede. For det er lovpligtigt. Du må ikke sælge din bil til en ophugger, der ikke er autoriseret – gør du det, kan du også risikere at blive snydt og ikke få de penge for din bil, som den ellers er værd.

Du kan tjekke, om en autoophugger er autoriseret hos Borger.dk. Her finder du en liste over, hvem du trygt og sikkert kan benytte.

Der skal også en autoriseret ophugger til for ikke bare at få den bedste skrotpris, men også for at opfylde betingelserne for at kunne få udbetalt skrotpræmie fra staten. Vi gør naturligvis også, hvad vi kan for at sikre os, at der udelukkende er autoriserede ophuggere tilknyttet vores service og platform. Men det er altid en god ide at dobbelttjekke og være på den sikre side.

copenhagen icon

5000+

Bilskrotninger siden 2018

workers icon

50+

Autoophuggere og bilforhandlere i hele Danmark

agreement icon

40%

Få op til 40% mere for din bil

Sådan vurderer kunderne
3skrotpriser.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Vores kundeanmeldelser

Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Få den bedste skrotpris i dag

Der er ikke langt til den bedste skrotpris sammen med os. Det tager som sagt kun et ganske kort øjeblik at sende din forespørgsel ud til forskellige ophuggere rundt om i landet. Vi er en landsdækkende service og kan derfor som udgangspunkt hjælpe dig med at komme i kontakt med ophuggere, uanset hvor i landet du befinder dig. Der kan selvfølgelig være undtagelser – men så finder vi de bedste mulige kandidater at sende din forespørgsel til.

Husk at læse betingelserne for de enkelte tilbud igennem, så du er helt sikker på, at aftalen er god, og at der ikke er noget uventet. Du aftaler helt selv med ophuggeren, om det skal være med afhentning, eller om du selv kommer med bilen.

Vi håber at kunne gøre processen meget mere overskuelig for dig. Kontakt os endeligt gerne for spørgsmål, så du kan være tryg og sikker hele vejen igennem.

Bedstebyggepris.dk Logo

Så enkelt er det at indhente Skrot tilbud

UX icon

Indsend informationer

Udfyld de nødvendige informationer for at få 3 bud

select icon

Du modtager skrotpræmie tilbud

Vi sender dig tre gratis bud på din bil

quote-request icon

Du vælger skrotpræmie

Du vælger frit med de tre tilbud på din bil.