Få 3 Gratis Skrotpræmie bud på din bil

Vi hjælper dig med at få den højeste skrotpræmie. Vi giver dig tre gratis og helt uforpligtende tilbud på din bil.

SKAL BILEN SKROTTES?

Skal du skrotte din bil? Få gratis tilbud på skrot priser her

Kan det ikke lade vente på sig længere? Og er autoophuggeren den sidste rejse, som bilen skal ud på? Så skal det også gerne være en rejse, som kan sikre dig en god skrot pris, så du kan komme godt afsted på den nye rejse med den nye bil.

Vi har gjort det til vores mission at gøre det nemt at finde og få de bedste skrot priser. For der er ingen grund til at lade sig nøjes med det symbolske beløb fra staten, hvis du reelt set kan få mere for bilen hos ophuggeren.

Det er dog ikke altid nemt at få en god pris hos en ophugger. Det tager tid at spørge efter skrot priser forskellige steder. Men du behøver ikke selv bruge en masse tid på det – og ellers kan du kombinere det med vores online service. Her kan du nemlig i løbet af 24 timer få tilsendt 3 gratis bud på skrot priser på din bil.

Er du klar til at sikre dig de bedste skrot priser? Så udfyld gerne formularen nedenfor med det samme.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ
3 GRATIS SKROTPRÆMIE TILBUD

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Tilladte filformater: JPG, JPEG og PNG

Start din opgave hér

Hvordan finder man de bedste skrot priser?

Når du giver din bil videre til skrot, giver du den videre til en, der driver en forretning på at sælge reservedele og andre brugbare dele fra biler. Så selvom bilen i dine øjne måske lige nu er den rene skrotbunke, er det ikke nødvendigvis sådan, det forholder sig, når du møder op hos autoophuggeren.

Af den grund skal du heller ikke sige ja til det første og det bedste bud. Det er altid en god ide at afsøge mulighederne for skrot priser for at være sikker på at få den bedste mulige. Det skal jo også gerne være sjovt økonomisk for dig, hvis det reelt set er en mulighed.

Når du gør brug af vores gratis tjeneste, sker der det, at din forespørgsel bliver sendt ud til autoophuggere i nærheden af dig. Er der nogen af dem, der er interesserede i at vide mere om din bil eller gerne vil lægge et bud, vender de tilbage til dig inden for 24 timer.

Det er en god og smart måde at sikre dig de bedste skrot priser på, da det gør det muligt for dig at sammenligne på kryds og tværs. Altså kan du være sikker på, at du ikke giver din bil væk for en slik. Omvendt kan det naturligvis også være, at din bil ikke er mere værd, end hvad den lokale ophugger siger – men så ved du, hvad udgangspunktet er, og at det er reelt nok.

Du finder derfor de bedste skrot priser ved at undersøge markedet og indhente tilbud forskellige steder fra. Det er det bedste udgangspunkt.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Få de bedste skrot priser og hjælp til alt det praktiske

Det er ikke kun de bedste skrotpriser, du kan finde frem til ved hjælp af vores online service. For mange af de autoophuggere, der er tilknyttet vores service, tilbyder faktisk også at hjælpe med alt det praktiske. Det betyder, at du egentligt bare skal sige ja tak til et tilbud, og om du ønsker afhentning, eller om du leverer. Derfra vil autoophuggeren tage sig af det resterende, som er:

  • Afmelding hos motorregisteret
  • Indlevering af plader
  • Hjælp til at søge om skrotningsgodtgørelse (hvis ikke du selv ønsker at finde ud af det)

Du skal naturligvis blot sørge for, at du har styr på registreringsattesten, og at det også er dig, der er registreret som ejer. For det er en nødvendighed for at kunne få godtgørelse fra staten.

Når autoophuggeren har afmeldt bilen og forsikringen, får du en kvittering på det. Sørg for at få det senest 4-7 dage efter, du har afleveret bilen, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Hvordan du eller I ønsker at gøre det, aftaler I indbyrdes, når du har sagt ja til et tilbud.

Skrot priser – hvor meget kan du få for din bil?

Vil du gerne have så meget for din bil som muligt? Det er der ikke noget at sige til. Det er meget forskelligt, hvad der er muligt. For prisen afhænger nemlig ikke kun af, hvor gammel bilen er. Bilens stand har også noget afgørende at sige for, hvor meget du kan få.

Du kan derfor få alt mellem de 2.200 kroner i skrotpræmie fra staten til mere end 10.000+ kroner, hvis bilen virkelig er i god stand, og der er mange reservedele at kunne sælge videre eller bruge i andre biler.

Inden du sætter næsen op efter for meget – eller kun forventer en lille smule – kan du med fordel afsøge markedet med de oplysninger og billeder, du har om din bil. Vi kan ikke fortælle dig, hvor meget du kan få for netop din bil. Men vi kan være en effektiv hjælp til at sikre, at du får så meget for den, som den nu også er værd i skrotpris.

Lad gerne de enkelte ophuggere komme ud og tage et kig på din bil, så du kan være sikker på, at prisen er reel nok. Så har du også noget at forhandle om, hvis du får nogle forskellige bud på din bil.

copenhagen icon

5000+

Bilskrotninger siden 2018

workers icon

50+

Autoophuggere og bilforhandlere i hele Danmark

agreement icon

40%

Få op til 40% mere for din bil

Sådan vurderer kunderne
3skrotpriser.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Vores kundeanmeldelser

Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Hvorfor aflevere sin bil til skrot?

Når din bil ikke længere er egnet til at køre på de danske veje, har du faktisk pligt til at skrotte den på en miljøforsvarlig måde. Når det er sagt, er der heller ikke meget ved at have en bil stående i indkørslen eller i haven, som hverken kan eller må køre.

Når du afleverer din bil til skrot hos en ophugger, der er godkendt, kan du være sikker på, at den bliver behandlet forsvarligt og efter reglerne. Derudover kommer du af med din bil og skal ikke gøre dig bekymringer om, hvad du skal gøre med den.

Der står mange autoophuggere klar til at hjælpe dig med at komme af med din bil. Benyt meget gerne lejligheden til det, så du nemt og hurtigt kan få bilen sendt godt og sikkert afsted.

Bedstebyggepris.dk Logo

Så enkelt er det at indhente Skrot tilbud

UX icon

Indsend informationer

Udfyld de nødvendige informationer for at få 3 bud

select icon

Du modtager skrotpræmie tilbud

Vi sender dig tre gratis bud på din bil

quote-request icon

Du vælger skrotpræmie

Du vælger frit med de tre tilbud på din bil.