Autoophug - få de bedste skrotpriser her

Vi hjælper dig med at få den højeste skrotpræmie. Vi giver dig tre gratis og helt uforpligtende tilbud på din bil.

SKAL BILEN SKROTTES?

Vælg den højest bydende autoophugger og tjen op til 50% mere på din skrotbil

Det kommer nemlig ofte som et lyn fra en ellers meget klar himmel. Pludselig hoster bilen lidt, så hakker og hoster den lidt mere, pludselig trækker den ikke, og så lugter det brændt. Så er det ind til siden, ned under kølerhjelmen – og op med modet.

For selvom din bil ikke længere kan mere, så er den stadig noget værd. Og med 3skrotpriser.dk kan den hurtigt blive mere værd endnu.

Ja, faktisk kan du her tjene op til 50% mere på din skrotbil end du kan via statens normale takst for skrotpræmier. Og det er uanset hvor du bor i landet. Vi samarbejder nemlig med autoophuggere over hele landet, og vi udvælger 3 af dem tæt på dig til hver især at afgive deres bedste bud på din skrotbil.
Du skal blot udfylde formularen herunder – så modtager du 3 bud på din skrotbil inden for 24 timer.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ
3 GRATIS SKROTPRÆMIE TILBUD

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Tilladte filformater: JPG, JPEG og PNG

Start din opgave hér

Nem og enkel skrotning af din bil

Vi står for alt det praktiske – papirarbejdet, afmeldingen fra motorregisteret og indleveringen af nummerplader. Og jo – vi henter selvfølgelig også bilen for dig.

Du skal bare stå for 2 ting: udfyld formularen og udvælg tilbud efter 24 timer.

Din samlede arbejdstid: 5 minutter. Det samme, som hvis du skulle ringe til den lokale autoophugger.

Din samlede fortjeneste: op til 50% af taksten for skrotpræmier. Dét er pludselig en rigtig god timeløn. Måske den bedste, du kommer til at prøve.
Men hvordan kan det overhovedet lade sig gøre – ikke bare at tjene penge på skrotbiler, men at tjene mere på dem? Er der ikke bare en fast takst for skrot, og så er det det?

Læs med her, og bliv klogere på hvordan systemet fungerer.

Bedstebyggepris.dk Logo
Bedstebyggepris.dk Logo

Tjen penge på din lokale autoophugger

Autoophuggere driver nemlig forretning af at opkøbe skrotbiler. Og det bør du udnytte. Det er tid til at stoppe med at se din bil som en afdød, der skal begraves – nu skal du se din skrotbil som en vare, der skal sælges.

Det er nemlig sådan, det burde fungere. Og sådan fungerer det hos os. Vi sørger for, at din skrotbil kommer i udbud, så den lokale autoophug og flere kan byde ind på den. På den måde sørger vi for, at der kommer konkurrence om din bil – og så presses skrotpræmien i vejret.

Hvis du sælger dit hus, så vil du jo heller ikke acceptere det første bud, hvis du ved, at der er andre derude i nærheden, som er villige til at betale mere, vel?

Det er udbud og efterspørgsel. Det er sådan, det frie marked fungerer. Og sådan burde det også fungere med biler, der skal skrottes.

copenhagen icon

5000+

Bilskrotninger siden 2018

workers icon

50+

Autoophuggere og bilforhandlere i hele Danmark

agreement icon

40%

Få op til 40% mere for din bil

Sådan vurderer kunderne
3skrotpriser.dk

Trustpilot PNG
Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Vores kundeanmeldelser

Review image
Michael Hansen

Fantastisk service! Jeg sendte en mail mandag aften og så blev bilen hentet tirsdag morgen.

review image
Sofie Jessen

Kompetent vejledning, nemt og hurtig og en rigtig god service

review image
Ole Jørgensen

Jeg fik en rigtig god pris for min skrotbil afhentet. Ophuggeren som jeg godkendte var venlig og kom til tiden

Står autoophuggere ikke bare for dét - autoophug?

Der sker flere ting med din skrotbil inden den skrottes. Autoophuggerne gennemgår nemlig alle de biler, de får ind, og tjekker, om der er reservedele fra de gamle biler, der kan få nyt liv i andre biler. Faktisk kan gamle reservedele være så meget værd, så autoophuggerne ofte er villige til at byde langt over skrotprisen for en bil, der ikke kan køre.

Mange reservedele tager autoophuggerne selv ud af bilen, og sælger dem videre til mekanikere, bilejere osv. Men faktisk er der også ganske mange autoophuggere, der opbevarer skrotbilerne i bilparker, der er åbne for offentligheden.

Så kan du dukke op, gå ind blandt de gamle, udtjente biler, og rode de biler igennem, som er af samme model som din egen hjemme i garagen.
Det er nemlig smart, hvis du blot mangler den ene lille ting, der gik i stykker i din bil i går. Det kan fx være skyggen over førersædet, der er knækket af, en sikring, der er sprunget, eller håndtaget i loftet ved passagersædet, der er gået i stykker.

Private bilejere kan spare mange penge ved at gå ind og finde små reservedele blandt gamle skrotbiler, der virker helt fint, og som nemt kan installeres i deres egne biler derhjemme.

Bedstebyggepris.dk Logo

Så enkelt er det at indhente Skrot tilbud

UX icon

Indsend informationer

Udfyld de nødvendige informationer for at få 3 bud

select icon

Du modtager skrotpræmie tilbud

Vi sender dig tre gratis bud på din bil

quote-request icon

Du vælger skrotpræmie

Du vælger frit med de tre tilbud på din bil.

Bedstebyggepris.dk Logo

Hav god samvittighed med 3skrotpriser.dk

Du kan faktisk benytte dig af 3skrotpriser.dk’s service, og have det rigtig godt med, at du har gjort det.At du tjener flere penge på din skrotbil har nemlig en indirekte gavnlig effekt for miljøet.

Når autoophuggerne køber din bil for en højere pris, så skal de nemlig også gøre sig mere umage for at sælge så mange reservedele videre som muligt.
Det betyder altså, at autoophuggerne automatisk kommer til at sørge for, at der er mere ved din gamle bil, der bliver genbrugt. Og mere genbrug betyder mindre affald. Og mindre affald er godt for miljøet.

Du kan derfor have god samvittighed, når du skrotter din bil gennem 3skrotpriser.dk. Desto flere penge du tjener på din bil, desto mere miljøvenlig kan du antage, at bortskaffelsen bliver. Så kan du fremover se muntert ud af vinduet på vejen, og tænke på, at din skrottede bil lever videre. Den er nemlig i nogle af bilerne, der lever og ånder derude for at transportere deres egne ejere fra A til B.
Derfor – bestil 3 tilbud nu, og vi henter din bil i morgen.

Vi står for al papirarbejdet, bortskaffelsen af plader og alt det andet praktiske arbejde. Du skal bare bruge 5 minutter, og taste nogle informationer ind på siden her.

Så bliver det ikke nemmere for dig at tjene penge.